За нас

Фирма МИНЕРА е регистрирана на 22.09.1993 г. Основната дейност на МИНЕРА е производство, внос, износ и продажби на едро и дребно на строителни материали. Вносът на строителни материали е от водещи в своя бранш фирми от Германия, Италия, Испания, Австрия, Полша и Турция, а износът – към Гърция, Сърбия и Македония. От 2001 година МИНЕРА произвежда PVC профили за фаянс и теракот.

МИНЕРА има собствени магазини в Плевен и Кюстендил, а в София – магазини, офис и склад. Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в страната, която обхваща всички големи градове и редица по-малки селища. Броят на постоянните клиенти е над 650, в това число търговци, строителни фирми, частни лица. От началото на 2001 г. МИНЕРА има регистрирана собствена фирма в Македония, Скопие, със същия предмет на дейност.

Фирмената политика “качество в обслужването” е стриктно следвана от всички служители на фирмата, които са преминали през подбор и фирмено обучение, за да са отлични професионалисти, полезни на Вас, потребителите и наши клиенти. За нас е най-важно всеки един, влязъл в нашите магазини да си тръгне доволен от обслужването на нашите консултанти, от качесвото на нашите материали, а дори и само от получената информация, която се стараем винаги да е обективна и изчерпателна. Това определя европейския облик и уникалността на МИНЕРА, затова наши клиенти са големи хипермаркети като Praktiker и Mr. Bricolage, а от строителните фирми ни се довериха Главболгарстрой, Арго Груп, Балканстрой и други.